Guns N' Roses

Bővebben...A Guns a rock történelem egyik leg ikonikusabb csapata! Sikert sikerre halmoztak, 100 milliós nagyságrendben adtak el lemezeket a világon. Bekerültek a Rock and Roll Hall of Fame elit listájába is. Sok botrány, szakadás és váltás után most megint rendeződtek a sorok és újból teltházas koncerteket adni szerte a viágon.

 

 

 

Bővebben...

Rolling Stones

Bővebben... Ki ne ismerné a bandát?! Idén szintén elindulnak és egy fantasztikus turnét nyomnak. Egyszerűen megállt az idő ezeknél a zenészeknél, mert ugyan úgy tudnak egy fergeteges és teltházas koncertet adni, mint 40 éve! 

 

 

 

Bővebben...

Neil Diamond

Bővebben...Már a 60-as évektől sikert sikerre halmoz, a világon mindenhol ismerik munkásságát. Énekelt együtt Barbra Streisanddal, de dalszerzői vénája is sikereket ért el. Szerzeményeit énekelte Elvis Presley, a Deep Purple vagy Tina Turner. 

 

 

 

Bővebben...

Deep Purple

Bővebben...A világon valószínűleg mindenki tudni fogja, hogy kikről van szó ha azt mondják, hogy: "Smoke on the Water"! De nem csak ez az egy szám jellemzi a zenekart. A hard rock műfaj egyik alappillére, mely a mai napig óriási tömegeket mozgat meg. A zenekar tagjai többször is cserélődtek, változtak, de a Purple még ma is Purple!

 

 

Bővebben...