Paris Saint-Germain

Bővebben...

A Paris Sain-Germain bár nem olyan régi csapat - 1970-ben alakult -, de az európai foci egyik meghatározó csapata. Franciaország legnevesebb csapata, a bajnoki és kupa címeket rendszeresen megszerzi. A nagy focitornákon rendszeresen ott van, és nagyon szép eredményeket ér el.

 

 

Bővebben...

Emirates Kupa

Bővebben...Az Emirates-kupa az Arsenal által évenként megrendezett kétnapos nyári labdarúgótorna, melyet a klub hazai pályáján, az Emirates Stadionban játszanak. A torna 2007-ben került első alkalommal megrendezésre.
Minden csapat két mérkőzést játszik, a győzelemért három pont, a döntetlenért pedig egy pont jár, és minden egyes rúgott gól után plusz egy pontot kapnak a résztvevők.

Bővebben...

Audi Kupa

Bővebben...Két évente a Bayern München egy két napos focitornát rendez az Münchenben, az Allianz Arena-ban. Ilyenkor 3 népszerű vendégcsapatot hívnak meg. Az első napon két-két csapat játszik egymással, a második napon a vesztesek a bronzért, a győztesek az aranyért játszanak. 

Bővebben...

Német Szuperkupa

Bővebben...

Minden évben a német bajnokság (Bundesliga) és a német kupa győztese mérkőzik meg a szuperkupáért a szezon előtt. 

 

 

Bővebben...

Angol Szuperkupa

Bővebben...

A Szuperkupát a bajnokság és a kupa győztese játsza.

 

 

 

Bővebben...

Olasz Szuperkupa

Bővebben...

Az Olasz Szuperkupát (más néven: Supercoppa Italiana) a bajnokság (Serie A) és a Kupa győztese (Coppa Italia) játsza a szezon kezdete előtti héten.

 

 

 

Bővebben...

UEFA Szuperkupa

    Minden éveben a bajnokságok kezdete előtt az előző Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztese megmérkőzik egymással, hogy eldőljön, melyik a legjobb csapat Európában. 

Bővebben...

Spanyol Szuperkupa

Bővebben...A Spanyol Szuperkupát (más néven: Supercopa de España) a bajnokság (La Liga) és a Kupa győztese (Copa del Rey) játsza a szezon kezdete előtti héten. Ez a többi szuperkupától eltérően nem egy meccsből áll, hanem egy oda-vissza játszma. 

Bővebben...